Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Atmosferă pascală la Parlament (FOTO)

13 apr. 2017,, 15:01   Capitala
2172 0

În preajma sărbătorilor pascale, în clădirea Parlamentului a fost organizat tradiționalul Tîrg de Paști, în scopuri caritabile. La fel, a fost proiectat filmul moldovenesc în regia lui Mihai Țărnă – „Reziliența”, relatează NOI.md.


În cadrul Tîrgului au fost expuse la vînzare lucruri confecționate de copiii și tinerii de la centrele comunitare și serviciile destinate persoanelor cu dizabilități. Deputații, miniștrii și toți cei care activează în clădirea Parlamentului au avut posibilitatea să achiziționeze diverse obiecte de artizanat cu tematică pascală, picturi, icoane, etc.

Tot aici a fost proiectat filmul „Reziliența”. „În preajma sărbătorilor de Paști, ne gîndim mai mult la credință, toleranță, bunătate, iar acest film este o emoție pe care merită să o trăim indiferent de confesiune, vîrstă sau aparență politică”, a menționat președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Evenimentele s-au petrecut pe parcursul zilei, concomitent astfel de tîrguri au fost organizate în cîteva raioane din țară.



















0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?