X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Funcționari instruiți să combată propaganda

12 apr. 2017,, 14:31   Politică
1851 2

Peste 50 de angajați ai instituțiilor publice de la Chișinău, care sînt implicați în implementarea Acordului de Asociere, au fost instruiți cum să prevină dezinformarea agendei de integrare europeană a Republicii Moldova, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă la Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, în perioada 10-11 aprilie, instituția, în colaborare cu Serviciul European pentru Acţiune Externă a organizat seminarul cu tema: „Comunicarea Strategică” pentru coordonatorii europeni din instituţiile publice centrale de la Chişinău”.

Scopul seminarului a fost de a contribui la dezvoltarea şi consolidarea abilităților de comunicare strategică în vederea eficientizării procesului de popularizare a rezultatelor atinse şi de prevenire a dezinformării în contextul agendei de integrare europeană a Republicii Moldova.

În cadrul seminarului, cei peste 50 de participanți au fost familiarizați cu principalele modele şi tehnici de comunicare utilizate de echipa East Stratcom, precum şi cu modalitatea de aplicare a acestora în context local.

East Stratcom este parte componentă a Serviciului European pentru Acțiune Externă, creată în martie 2015 cu scopul de a asigura comunicarea eficientă în promovarea politicilor şi acțiunilor UE în Vecinătatea Estică, precum Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova şi Ucraina şi contracararea propagandei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?