X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

ŠKODA KODIAQ ȘI OCTAVIA COMBI au devenit laureați ai prestigiosului premiu de design Red Dot Award

13 apr. 2017,, 14:54   Ştiri Auto
2536 0
Juriul internațional de experți a declarat ŠKODA OCTAVIA COMBI și ŠKODA KODIAQ învingători în concursul Red Dot Award. Astfel bestsellerul ŠKODA cu caroserie break, dar și prima mașină de teren din istoria brandului au devenit laureați al unuia dintre cele mai prestigioase premii mondiale din domeniul designului. ŠKODA î în concursul Red Dot Award: recentele premii au numărul 11 și 12, de la 2006 încoace.
«Suntem foarte mândri de ele, – a declarat Karl Neuhold, designer-șef pentru exteriorul mărcii ŠKODA. – Suntem mereu în căutarea frumuseții laconice, care întrunește funcționalitatea și estetica. Automobilele noastre au linii foarte precise și clar definite: designul este inspirat din cristalul de Bohemia. Noi numim acest stil «de cristal», el poate fi văzut în exteriorul, dar și în interiorul automobilelor noastre. El le face să fie irepetabile».
Designul automobilelor ŠKODA KODIAQ și ŠKODA OCTAVIA COMBI motivele «de cristal» sunt vizibile, spre exemplu, în conturul farurilor/față. Laturile lor bine definite sunt inspirate din tradițiile cristalului de Bohemia.
Tradițional pentru ŠKODA, atât KODIAQ, cât și OCTAVIA COMBI au interioare incredibil de spațioase, ele impresionează prin soluțiile inovatoare de conectare a dispozitivelor mobile, și numeroase sisteme inteligente de asistență șoferului, care ca regulă există doar în automobilele de lux. Cu aceste calități, ŠKODA KODIAQ și OCTAVIA COMBI au impresionat membrii exigenți ai juriului.
Pretendenții la prestigiosul premiu sunt apreciați conform unor criterii, cum ar fi inovația, designul, funcționalitatea și respectarea legislației de mediu. Juriul independent al concursului Red Dot Award discută și apreciază fiecare lucrare prezentată pe site-ul său în emisie directă. În lume, premiul Red Dot Award, care în acest an este conferit pentru a 62-a oară, este considerat sinonim al designului perfect. Anual, la acest prestigios concurs participă cca 5000 de participanți (în acest an – din 54 țări). Juriul constituit din 40 de oameni include designeri independenți, profesori și jurnaliști notorii.
Unsprezece premii Red Dot Award se păstrează la Mlada-Boleslav. Pentru prima dată, ŠKODA OCTAVIA COMBI a obținut acest premiu în a.2006. Peste un an premiul a mers la ŠKODA ROOMSTER și ŠKODA FABIA de generația a doua, dar și următoarea FABIA l-a obținut în a. 2015. ŠKODA a luat chiar și 2 premii în a. 2010, cu modelele SUPERB COMBI și YETI. În a. 2013 a fost menționat modelul ŠKODA RAPID, care a prezentat în premieră noul design al brandului ceh. Un an mai târziu, ŠKODA RAPID SPACEBACK a mai obținut un Red Dot Award. Iar în a. 2016 a triumfat ŠKODA SUPERB.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?