Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Trump: Am depășit cele mai curajoase așteptări

11 apr. 2017,, 13:15   Externe
2532 1

În timpul adresării sale de sîmbătă către națiune președintele SUA Donald Trump a declarat că numai în luna martie reducerea migrației ilegale la frontiera de sud a SUA a constituit 64%. Despre acesta comunică Vocea Americii.

„Am moștenit o criză în plină floare la frontiere – o adevărată catastrofă. Dar, datorită acțiunilor rapide și decisive, am depășit chiar și cele mai curajoase așteptări“, a spus președintele.

Potrivit spuselor lui, Serviciile de imigrare au început operațiunea de expulzare din SUA a imigranților ilegali, care au încălcat legislația în vigoare.

„În ultimele cîteva zile, ofițerii Serviciului de imigrare au arestat 153 de imigranți criminali ilegali în Texasul de Sud, 84 de imigranți criminali ilegali în nord-vestul Coastei Pacificului (SUA) și 31 infractori ilegali în Long Island, New York - a enumerat Donald Trump. - Printre cei arestați erau imigranți ilegali, condamnați pentru: jaf, furt, violență, violența împotriva copiilor, contrabanda, trafic de droguri și multe altele".

În februarie, președintele SUA Donald Trump a numit pașii, întreprinși de administrația sa, în ce privește deportarea imigranților din țară: „operațiune militară“. La sfîrșitul lunii martie în diferite orașe ale SUA au avut loc demonstrații împotriva deportării imigranților.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?