X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Liderul PLDM comentează decizia foștilor colegi de partid

10 apr. 2017,, 13:29   Politică
7571 18

Deputații care au anunțat astăzi că aderă la PDM au fost excluși din PLDM și pot face ce vor cu soarta lor, a declarat liderul formațiunii, Viorel Cibotaru, pentru Noi.md.

„Ei au fost excluși din partid și facă ce vor cu soarta lor. În baza căror condiții ei au făcut acest lucru a fost clar încă atunci cînd au aderat la majoritate. Aici nu ai ce comenta. Îmi pare rău doar de Angel Agachi, el este unul dintre cofondatorii acestui partid, în rest, fiecare cu soarta sa și fiecare își va da darea de seamă în fața lui Dumnezeu”, a menționat Cibotaru.

Potrivit politicianului, ceea ce se întîmplă la ora actuală pe scena politică sfidează democrația. „În ultimul timp presiunile asupra deputaților s-au întețit. Este un fapt care vorbește despre gradul de democrație din Moldova sau, mai bine zis, despre lipsa democrației în Moldova, lipsa de respect față de reguli, este un abuz în ceea privește statutul deputatului”, a adăugat Cibotaru.

Precizăm că șase foști deputați PLDM: Nae-Simion Pleșca, Ion Balan, Nicolae Juravschi, Angel Agache, Vladimir Hotineanu, Petru Știrbate, au aderat astăzi la Partidul Democrat. Aceștia au intrat în componența majorității parlamentare încă la începutul anului 2016, atunci cînd au susținut prin vot învestirea Guvernului Filip.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?