X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Piscina interzisă celor care au frică de înălţime (VIDEO)

4 aug. 2018,, 20:30   Externe
10093 2

Un bloc de apartamente de lux din Texas are o piscină pe acoperiş, cu fund de sticlă, care oferă înnotătorilor o imagine ameţitoare a străzii aglomerate, scrie Daily Mail.

Denumită Sky Pool, piscina se află la etajul al 42-lea şi se extinde cu 3 metri pe partea exterioară a impunătoarei clădiri Houston.



Filmuleţele postate pe youtube arată un bărbat curajos care păşeşte pe sticla din care este făcută inedita piscină, oferind o imagine uluitoare asupra străzii şi a oraşului aglomerat.

Pentru cei care nu doresc să rişte o baie în piscina de la etajul 42, există şi o a doua piscină pe terasa de la etajul patru.



Reacţiile utilizatorilor nu au întîrziat să apară.

„Ee! Nu mulţumesc! Nu este genul meu de distracţie“, a scris cineva, în timp ce o altă persoană a comentat: ”Aceasta este cea mai tare idee. Vreau să merg aici”



Un al treilea utilizator a părut interesat mai mult de arhitectura incredibilă a piscinei: ”Cum este posibil acest lucru din punct de vedere arhitectural? Este ca un tub? Am încercat să-mi imaginez dar creierul meu s-a încins deja!“.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?