Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

5 produse: nu veți mînca prea mult și vor ține saț întreaga zi

10 mar. 2018,, 03:30   Societate
13447 1

Foamea voastră va fi sub un control sigur!

Pectina din mere sporește sațietate și are un conținut sporit de fibre. Proteina din ouă ajută la arderea grăsimilor și accelerează schimbul de substanțe. Orzul și ovăzul conțin beta-grlucan, care ajută să simțim sațietatea un timp îndelungat și întărește imunitatea. Orezul este o sursă excelentă de fibre, zahăr natural și produse cu puține calorii. Proteinele și calciul din iaurtul grecesc păstrează simțul sațietății și contribuie la arderea grăsimilor. Cu trecerea timpului, organismul nostru s-a obișnuit cu consumul standard de calorii. Cînd încercăm să ne limităm în această doză pentru a slăbi, aceasta nu funcționează în cele mai multe cazuri. Iată cele cinci produse, care vă vor face să simțiți sațietate și vor ajuta să evite gustările dintre mese.

Mere: nutriționiștii afirmă că pectina din mere vă va face să simțiți sătul pe parcursul cîtorva ore, ajutînd la menținerea caloriilor pînă la următoarea masă. Ele, de asemenea, nu conțin zahăr și conțin o cantitate mare de fibre, ceea ce va contribui indirect la reducerea greutății.

Ouă: Ele conțin o combinație bună de substanțe nutritive de rînd cu proteinele, ce ajută la arderea grăsimilor, accelerează schimbul de substanțe și reține foamea.

Orzul și Ovăzul: ambele conțin beta-glucan, proprietăți antibacteriene și antioxidante. În afară de faptul că vă simțiți sătui, ele de asemenea, sporesc imunitatea și contribuie la cicatrizare.


Orezul: Este o sursă bună de fibre, zahăr natural și puțin calorii (37 calorii), conferă sațietate pe o perioadă mai mare ca de obicei.

Iaurtul grecesc: este o sursă excelentă de proteine și calciu, contribuie la arderea grăsimilor și creșterea mușchilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?