Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Afiș cultural pentru 9 aprilie

9 apr. 2017,, 09:30   Societate
1774 0
Teatru

Cei mici sînt așteptați la ora 11.00 la Teatrul „Guguță” pentru a urmări spectacolul „Păcală și Tîndală”, la Teatrul „Licurici” – la spectacolul „Motanul încălțat”, la Teatrul „A.P. Cehov” – la spectacolul „Cheița de aur” („Золотой ключик”). La ora 12.00 Teatrul „Luceafărul” va prezenta spectacolul „Aladin”, iar Teatrul „Mihai Eminescu” – spectacolul „Peppi Ciorap-Lung”.
Teatrul „A.P. Cehov” invită la spectacolul „Uită-l pe Herostrat” („Забыть Херострата”).
Spectacolul „Striptease masculin sau Goi pușcă” se va juca pe scena Teatrului „Luceafărul”.
Teatrul „Mihai Eminescu” este gazda spectacolului „Familia Tot”.

La Teatrul „De pe strada Trandafirilor” se va desfășura spectacolul „America a dăruit Rusiei un vapor” („Америка России подарила пароход”).

La Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale” veți putea urmări spectacolul „Migraaaanți sau prea sîntem mulți pe nenorocita asta de barcă”.

Spectacolele vor începe la ora 18.00.

Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” va prezenta spectacolul „Tosca” pe 9 aprilie, care va începe la ora 16.00.

Concerte

La Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” va avea loc spectacolul „Surprizele primăverii – Natalia Duminică și prietenii”, care va începe la ora 17.30.

Film

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Primii în spațiu”, „O terapie pentru viață”, „Jaf cu stil”, „Ghost in the shell”, „Ștrumpfii: satul pierdut”, „Cine-i șef acasă?”, „Viață, primele semne”, „Life”, „Power rangers”, „Frumoasa și Bestia”, „Balerina”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Lumină din lumină”, „Război pe timp de pace”, „Secretele Egiptului Antic”, „Personalități ale culturii naționale”, „Viziuni devenite fapte. Contele Istvan Szechenyi”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală găzduiește expozițiile „Biodiversitatea zonelor umede ale Republicii Moldova. Piese din colecția Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală”, „Expoziția-concurs națională a meșterilor cioplitori în lemn, ediția a II-a”.

La Muzeul Național de Artă sînt vernisate expozițiile „Femei frumoase în gravura japoneză”, „Faimosul etern feminin”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?