Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Un miliard lui Poroșenko pentru admiterea Rusiei la Eurovision

7 apr. 2017,, 15:15   Externe
4098 4

Subdiviziunea rusă a reţelei de restaurante fast-food „Burger King“ a expediat administraţiei preşedintelui Ucrainei o scrisoare pe numele lui Piotr Poroşenko.

Liderului ucrainean i se solicită permisiunea de intrare în Ucraina a interpretei ruse Iulia Samoilova în perioada desfăşurării concursului Eurovision, se menţionează într-un comunicat primit de portalul Lenta.ru.

Dacă Poroțenco va accepta această condiţie, compania este dispusă să transfere la bugetul Ucrainei pînă la un miliard de ruble.

Compania a precizat că proiectul va fi realizat în cadrul programului filantropic al „Burger King“ în Rusia.

Nu este pentru prima dată cînd „Burger King“ din Rusia propune unor cunoscute persoane şi organizaţii sume mari de bani. În noiembrie 2016 compania i-a promis Kseniei Sobceak 100 de milioane de ruble pe an, dacă ea îl va numi pe fiul său Kingo, iar înainte de aceasta a propus clubului „Zenit” din Petersburg 500 de milioane de ruble în calitate „de asistenţă unică de sponsorizare” pentru schimbarea denumirii în „Zenit – Burger King”. Reprezentanţii clubului au răspuns la aceasta prin trolling.

Samoilova este interpreta care urmează să reprezinte Rusia la Eurovision-2017 la Kiev. Pe 22 martie Serviciul de Securitate al Ucrainei a inclus cîntăreaţa în lista neagră, deoarece ea a evoluat cu concerte în Crimeea. Includerea în această listă semnifică interdicţia de a intra în ţară.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?