Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Întîlnire fashion la Casa Albă. Cu cine a duelat Melania Trump (FOTO)

6 apr. 2017,, 14:44   Showbiz
3387 0

Ieri a avut loc o întîlnire de gradul zero la Casa Albă, de altfel prima întîlnire oficială dintre Președintele Americii și soția sa și captele regale ale Iordaniei.


Așa cum ne imaginam, întîlnirea a fost una care i-a încîntat vizual pe toți admiratorii Primei Doamne a Americii, dar și pe cei ai Reginei Iordaniei, Rania, ambele cunoscute și apreciate pentru imaginea impecabilă, dar și pentru outfiturile îndrăznețe, foarte stilate.

Melania Trump a demonstrat încă o dată că o Primă Doamnă trebuie să fie întotdeauna la modă, așa căla prima vizită oficială a Regina Rania a Iordaniei la Casa Albă, cunoscută ca un fashion icon printre raglități, a ieșit din nou în evidență cu ajutorul unui outfit în culoarea anului, verde. Miercuri, Președintele Donald Trump și soția sa, Melania, i-au primit cu brațele deschise pe Regele Abdullah al II-lea Hussein al Iordaniei și pe soția sa Regina Rania. Pentru o asemenea ocazie deosebită, Melania s-a pregătit conștiincios și a optat pentru o rochiță verde smarald foarte chic, la care a asortat o curea neagră și pantofi cu tocuri înalte.



Soția lui Trump a optat pentru o coafură simplă, lejeră, cu părul pe umeri, aceeași coafură pe care a purtat-o și atunci cînd a fost fotografiată pentru primul său porter oficial. De asemenea, Regina Rania a arătat și ea spectaculos, chiar dacă a ales să se îmbrace într-un costum negru cu alb, format dintr-o fustă creion cu tăieturi moderne și o cămașă cu guler alb. La fel ca și Melania, Rania a ales să-și sublinieze talia cu o curea subțire, iar în picioare și- pus o pereche de pantofi stiletto albi. Cu toate că ele au fost cele care au ieșit în evidență la acest eveniment, să nu uitănm că nu au fost singure, ci au fost însoțite de soți. Atît Președintele Trump, cît și Regele Abdullah al II-lea au purtau costume aproape identice, fiecare avînd cîte un ansamblu bleumarin la care a asortat cîte o cravată roșie.


Melania și Regina Rania au părut destul de destinse și chiar au schimbat cîteva zîmbete în timp ce conversau în drum spre conferința de presă la care au participat ulterior. Fiica președintelui Trump, Ivanka, a fost și ea în public împreună cu soțul ei, Jared Kushner, care este consilierul lui Trump. Ivanka a purtat o ținută all-white, semnată Oscar de la Renta, formată dintr-o fustă cu volane de 2.890 de dolari și o cămașă din dantelă de 2.070 dolari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?