X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Israel: Alegerea președintelui amînată, din cauza concertului lui Britney Spears

7 apr. 2017,, 01:00   Externe
1405 0

Partidul Laburist, principala forță de opoziție în Israel, a decis să își amîne cu o zi alegerea președintelui, programată pentru luna iulie, pentru a evita suprapunerea cu un concert al vedetei americane Britney Spears la Tel Aviv, a declarat miercuri un parlamentar, citat de AFP.

Fostul lider al partidului și ministru al apărării Amir Peretz a declarat la postul de radio al armatei că suprapunerea datelor riscă să genereze unor coșmar logistic, în special în ceea ce privește traficul.

"Am amînat (alegerea) pe 4 iulie", a declarat el, subliniind semnificația simbolică a acestei date, în care se aniversează, de asemenea, adoptarea Declarației de Independență a Statelor Unite.

Cotidianul Haaretz, citînd un înalt oficial din Partidul Laburist, sub acoperirea anonimatului, invocă lipsa de agenți de securitate pe 3 iulie, din cauza show-ului lui Britney Spears.

De asemenea, mai multe birouri de vot, dar și sala unde va avea loc întrunirea electorală a partidului se vor afla, probabil, în apropiere de locația concertului, a adăugat acesta.

Mass-media israeliene nu au ratat ocazia de a ironiza contrastul dintre actualul președinte al Partidului Laburist, Isaac Herzog, și flamboaianta Britney Spears.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?