Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

O fostă Miss World a devenit cel mai tînăr primar al Gibraltarului

6 apr. 2017,, 04:30   Externe
2666 0

Kaiane Lopez, o fostă regină a frumuseţii, a devenit cel mai tînăr primar al Gibraltarului, unul din subiectele aprinse în discuţiile dintre Marea Britanie şi Uniunea Europeană, scrie The Telegraph.

În cadrul unui interviu pentru The Mail, Lopez a afirmat că se simte mîndră de faptul că este britanică.

”Sînt mîndră să fiu britanică. Gibraltarul aparţine de Marea Britanie şi mereu va fi aşa. De ce am dori să ne schimbăm steagul?”, a spus aceasta.

Kaiane Lopez este cel mai tînăr primar din istoria Gibraltarului şi a treia femeie care ocupă acestă funcţie. În plus, ea a fost şi prima concurentă Miss World din partea teritoriului, obţinînd titlul rîvnit de toate tinerele în 2009.

Presa locală o descrie ca fiind ”cel mai frumos primar din lume”, notează The Telegraph.

Fabian Picardo, ministrul-şef al Gibraltarului, a vorbit despre noul primar al teritoriului, recunoscînd că decizia luată a fost cea corectă pentru că a ”promovat în lume visurile locuitorilor”.

”Ai fost Miss Gibraltar, ai fost Miss World şi acum eşti Primarul Gibraltarului”, a declarat acesta.

”Atunci cînd Kaiane Aldorino a devenit Miss World, ea a fost persoana care a promovat în lume visurile locuitorilor din Gibraltar. Ea a devenit o femeie liberă şi are medalia de onoare a Gibraltarului, cea mai mare distincţie. Astfel, oferindu-i onoarea de a deveni primarul nostru a fost ceva ce am făcut în mod unanim”, a încheiat Fabian Picardo.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?