X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Organizatorii Eurovisionului au spus că vor transfera concursul la Berlin

5 apr. 2017,, 12:36   Externe
7719 0

Ingrid Deltenre, directorul general al EBU (European Broadcasting Union), este noua "victimă" a prankerilor ruşi Alexei Stoliarov și Vladimir Kuznețov.

Lexus și Vovan au sunat-o pe Ingrid Deltenre din numele prim-ministrului ucrainean, Vladimir Groisman, pentru a se asigura că EBU într-adevăr e gata să pedepsească Kievul oficial pentru refuzul de a-i permite accesul în țară concurentei ruse, Iulia Samoilova.

Din înregistrarea conversației, care a ajuns la dispoziția Lajfa, Ingrid Deltenre se pronunță deschis ca fiind de partea rusoaicei.

− Ne așteptăm de la țară să respecte regulile Eurovisionului, excluderea participanților sau a organizatorilor nu este admisă, aceasta constituind o încălcare a normelor, le-a spus șefa EBU prankerilor. În primul rînd, atunci cînd ea (Samoilova – nota red.) a fost în Crimeea, nu era reprezentantă a Concursului Eurovision Song Contest. În al doilea rînd, puteți să-i reintroduceți interdicția de intrare în țară după concurs.

Potrivit lui Ingrid Deltenre, Ucraina va avea de suferit anumite pierderi în ce privește reputația în cazul în care Iulia Samoilova nu va fi admisă la concurs. Totodată, potrivit directorului general al EBU, există o perspectivă reală ca Kievul să-și piardă, în ultimul moment, dreptul de a găzdui concursul. În acest caz, țara-gazdă a Eurovision-2017 va fi Germania.

− Au rămas doar două luni. Nu cred că încă vreo țară va putea desfășura Eurovisionul, a declarat falsul Groisman.

− Am rezervat deja totul la Berlin, a răspuns Deltenre, adăugînd că, în cazul în care Eurovisionul va fi transferat, Ucraina nu va putea participa la concurs în următorii cîțiva ani. Mai mult decît atît, Kievul va pierde contractele cu EBU pentru a difuza Cupa Mondială FIFA, a amenințat Deltenre.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?