Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Un șef de la Apă-Canal a fost REȚINUT

5 apr. 2017,, 10:59   Societate
2467 0

Șeful Secției investigarea fraudelor contra mediului și intereselor publice din cadrul PG, Ghenadie Pîrlii, a precizat pentru Deschide.MD că Vladimir Mocreac a fost reținut acum cîteva săptămîni, iar instanța de fond l-a lăsat în arest la domiciliu.

Aseară însă, Curtea de Apel, a admis recursul procurorilor și i-a schimbat măsura preventivă în arest cu privațiune de libertate.

Mocreac figurează într-un dosar pornit la sfîrșitul lunii octombrie a anului trecut, pe depășirea atribuților de serviciu la încheierea cîtorva contracte cu unele companii. Procurorii spun că este vorba de scandalul privind mirosul urît care a împînzit capitala în vara anului trecut.

Directorul relații cu clienții de la Apă-Canal Chișinău, Vladimir Mocreac, a fost reținut ieri seara. Potrivit unor informații preliminare, funcționarul figurează într-un dosar privind epurarea apelor uzate menajere. Alte detalii nu se cunosc deocamdată.

Directorul general al Apă-Canal Chișinău, Veronica Herța, a refuzat să comenteze acest subiect, menționînd că va răspunde doar după ce procurorii vor veni cu detalii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?