X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Liderii Diviziei Naţionale au fost învinşi (VIDEO)

3 apr. 2017,, 10:50   Sport
2376 0

Cluburile „Milsami” şi „Zarea” au fost învinse de adversari în cadrul etapei a 25-a a Diviziei Naţionale (DN) de fotbal.


Deşi au fost învinse, echipele au reuşit să-şi menţină locurile printre primii trei premianţi. „Sheriff”, care se află în fruntea tabelului clasamentului DN, a pierdut o zi de meci din cauza numărului impar de echipe în campionat, comunică NOI.md.

Meciul central al etapei a 25-a a avut loc pe stadionul sătesc din Speia, unde clubul „Dacia” a găzduit echipa „Zarea” din Bălţi. „Lupii” (porecla fotbaliştilor clubului „Dacia” – n.red.) pe parcursul întregului meci au impus jocul adversarilor, dar n-au reuşit să se distingă în prima repriză. În mare măsură acest fapt a fost legat de preţul mare al greşelii, deoarece ambele echipe sînt „vecine” în tabelul clasamentului şi luptă pentru a se califica în numărul primelor trei echipe ale campionatului, ceea ce va permite să obţină „bilet” de participare la cupele europene în următorul sezon.



În repriza a doua adversarii, de asemenea, au avut un joc precaut, dar echipei “Zarea” i-au lipsit cîteva minute ca să plece de la adversarii formidabili fără înfrîngere. Stranierul bulgar al “Daciei”, Ismail Isa, s-a dovedit a fi mai iute decît fundaşii adversarilor şi a cîştigat poziţie în careul străin de pedeapsă. El, în minutul 89 al meciului, a primit o pasă aeriană de la un coleg şi a redirecţionat balonul în poarta lui Serghei Paşcenco din “Zarea”. Acest rezultat a permis “Daciei” să ajungă echipa “Zarea” după numărul de puncte acumulate, dar fotbaliştii bălţeni îi devansează pe adversari după indicii suplimentari.

Cu acelaşi rezultat a suferit înfrîngere şi clubul “Milsami”, care se situează pe poziţia a doua în tabelul clasamentului. El a pierdut la Chişinău în fața adversarilor din “Zimbru”, care au redus decalajul cu “vulturii” (porecla fotbaliştilor clubului “Milsami” – n.red.) pînă la 10 puncte. Spre deosebire de meciul de la Speia, “Zimbru” n-a menţinut intriga pînă la sfîrşitul meciului şi a marcat oaspeţilor din Orhei deja în minutul 18. Nicolae Milinceanu, atacant din “Zimbru”, a primit balonul în apropierea careului de pedeapsă, s-a apropiat de poarta lui Radu Mîţu din “Milsami” şi a marcat în colţul apropiat.

Scorul de 1:0 a devenit cel mai popular în această etapă a DN, deoarece încă două meciuri s-au finalizat cu victorii minime ale unuia dintre adversari. “Petrocub”, cu un atare scor, a dispus de adversarii din clubul “Saxan”, iar fotbaliştii din “Ungheni” au învins în deplasare “Academia”, Chişinău. Cel mai mare scor a fost înregistrat la Nisporeni, unde clubul local “Speranţa” a zdrobit “Dinamo-Auto” cu scorul de 4:1.

Meciurile etapei a 26-a a Diviziei Naţionale vor avea loc la 4 şi 5 aprilie. În meciul central echipa “Sheriff”, care nu a participat la etapa a 25-a, pe teren propriu la Tiraspol va găzdui “Dacia”. Clubul “Zarea” va juca la Bălţi cu “Zimbru”, iar “Milsami” va aştepta la Orhei echipa “Academia” din capitală. Celelalte două meciuri vor desemna cîştigătorii printre cei care se află în subsolul tabelului clasamentului. Astfel, ”Saxan” la Ceadîr-Lunga va juca cu echipa “Speranţa”, iar la Ungheni echipa locală va găzdui clubul “Petrocub”.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?