Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Volvo Cars pentru prima dată a fost recunoscută drept una dintre cele mai etice companii din lume

31 mar. 2017,, 14:24   Ştiri Auto
1609 0

Organizația internațională Ethisphere Institute a recunoscut eforturile companiei suedeze în domeniul promovării unei culturi de afaceri responsabile, incluzând pentru prima oară Volvo Cars în prestigiosul rating internațional World’s Most Ethical Company®

Compania Volvo Cars, unul dintre producătorii de frunte al automobilelor de lux, a obținut statutul de «Cea mai etică companie din lume – 2017» (World’s Most Ethical Company®) în versiunea Ethisphere Institute, o organizație internațională notorie, care stabilește standardele responsabilității corporative și a eticii de afaceri. este primul premiu de acest gen Pentru Volvo Cars este primul premiu de acest gen. În total, lista Ethisphere Institute numără 124 companii, patru dintre acestea sunt din industria auto.
«Sunt mândru, că Volvo Cars a fost recunoscută drept una dintre cele mai etice companii din lume. Responsabilitatea în afaceri stă la baza moștenirii brandului nostru și este o parte indispensabilă a culturii corporative. Abordarea etică a afacerilor nu este doar o tendință să faci totul corect, mai este și unul dintre pilonii succesului nostru financiar », – a menționat Håkan Samuelsson, președinte și director general Volvo Cars.

«În procesul evaluării Volvo Cars pentru ratingul World’s Most Ethical Company® am reușit să obținem succese mari în realizarea programului nostru intern de corespundere standardelor corporative și administrării etice (Compliance & Ethics). Faptul că am intrat și noi în acest rating este o recunoaștere a muncii noastre de promovare a principiilor eticii și a responsabilității în interiorul companiei, dar și în relațiile cu partenerii și clienții », – a subliniat Maria Hemberg, vicepreședinte-senior și jurisconsult-șef Volvo Cars.

«Felicităm toți colaboratorii Volvo Car Group, una dintre cele mai etice organizații din lume. În business, Volvo Cars se bazează pe principiile menținerii posibilităților egale și a administrării responsabile, în tendințe de a fi în toate cetățeni responsabili ai planetei », – a spus Timothy Erblich, director general Ethisphere.
Compania Volvo Cars realizează un program vast de corespundere standardelor corporative și administrării etice în scopul prevenirii și reducerii riscurilor juridice și etice în așa direcții, ca lupta cu corupția, protecția drepturilor omului, respectarea legislației anti-monopol, controlul exporturilor și protecția datelor personale. Compania a elaborat și implementat un cod al eticii de afaceri, bazat pe standardele și convențiile internaționale, care reglementează acțiunile tuturor colaboratorilor și partenerilor Volvo Cars. Compania intenționează să dezvolte și să încurajeze cultura administrării etice. În anul trecut a fost lansat un nou program de instruire pentru managementul companiei, consacrat principiilor abordării responsabile a afacerilor. La moment, l-au absolvit peste 400 angajați Volvo Cars.


Date despre Ethisphere Institute

Ethisphere® Institute – organizație internațională notorie, care determină standardele responsabilității corporative și a abordării etice a afacerilor pentru dezvoltarea caracterului corporativ, încrederea consumatorilor și succesul de afaceri al companiei. Ethisphere creează standardele de evaluare și stabilire a standardelor etice, pornind de la un masiv enorm de date, pentru a ajuta companiile să-și îmbunătățească caracterul corporativ. Cele mai grăitoare exemple de abordare responsabilă în afaceri obțin premiul World’s Most Ethical Company®. Etisphere acordă susținerea experților cu participarea specialiștilor Business Ethics Leadership Alliance (BELA), și publică informații privind principalele tendințe și cele mai bune practici de abordare etică a afacerilor în propria revistă Ethisphere Magazine.
Mai detaliat despre Ethisphere citiți pe site-ul http://ethisphere.com.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?