X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

O tînără de 26 de ani a obținut o slujbă de vis

31 mar. 2017,, 03:30   Externe
3167 0

O tînără de 26 de ani din orașul Ufa, Bașchiria, Rusia, are oslujbă de vis.

Aceasta petrece zilnic cîte 10 ore stând pe canapele ca să le testeze dacă sînt comfortabile și sigure, informează site-ul rusesc tjournal.ru.

Anna Cherdantseva a obținut slujba luna trecută, după ce un brand uriaș de mobilă din Rusia a anunțat că pune la dispoziție un job full-time pentru o persoană care să testeze canapele. Și asta, pentru că firma vrea ca toate produsele sale, ce sînt testate și într-un laborator specializat, să îi mulțumească pe deplin pe clienți, vrînd astfel să aibă un feedback real de la o persoană care le folosește. Pentru acest post au aplicat peste 5.000 de oameni.

”Am selectat candidați de vîrste diferite. Inițial, le-am verificat CV-urile, iar apoi i-am pus să ne spună de ce își doresc slujba aceasta”, a declarat Anastasia Russkih, purtătoarea de cuvînt a brandului de mobilă. Aceasta a precizat că lista de candidați a fost scurtată apoi la doar șapte persoane, iar Anna Cherdantseva, care lucra ca expert în marketing, a demonstrat că este cea mai bună persoană pentru acest post.

Este plătită cu 1.000 $ pe lună

„A fost o competiție extremă și chiar m-am luptat pentru slujba mea de vis. Am avut o grămadă de idei pentru a îmbunătăți canapelele, dar prefer să nu le dezvălui. Cred că totul va merge foarte bine între mine și canapele”, a spus tînăra de 26 de ani.


În ciuda faptului că se descrie ca fiind o persoană activă, Cherdantseva susține că faptul că trebuie să stea 10 ore pe canapele nu i se pare rău deloc. „Bineînțeles, voi petrece mult timp pe canapele noi. Cu cît voi petrece mai mult timp pe ele, cu atît munca mea va fi mai bună”, a mai precizat aceasta pentru jurnaliști.

Mai mult, rusoiaca spune că salariul este și mai atractiv. Deși va trebui numai să stea, aceasta va fi plătită pentru jobul ei cu 56,000 rubles pe lune, echivalentul a 1.000 de dolari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?