X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Formația „Lume” va petrece Paștele la Baku, muncind

4 apr. 2017,, 14:00   Showbiz
2464 0

Pe cînd unele vedete ale showbizului moldovenesc vor petrece sărbătorile Sfintelor Paști fie în familie, fie undeva peste hotare, în vacanță, formația „Lume” va munci în această perioadă.

Anul acesta Paștele pentru membrii trupei „Lume” va fi o sărbătoare mai deosebită, deoarece în aceste zile ei se vor afla la Baku, participînd la un concurs de muzică, informează NOI.md.

„În acest an se va desfășura a doua ediție a acestui concurs. Fiind o competiție foarte serioasă, se organizează totul la un nivel foarte înalt. Fiecare țară participantă va fi reprezentată de un singur artist sau colectiv”, a declarat membra formației „Lume”, Irina Tarasiuc.

Formația „Lume” va reprezenta Moldova și va interpreta o piesă în limba azeră. „Ne-am gîndit mult pînă a alege melodia, deoarece trebuie să fie una care va reprezenta Moldova în cel mai favorit mod posibil, dar care trebuie să placă și publicului din Azerbaidjan”, a menționat Irina Tarasiuc.

Potrivit acesteia, pînă în prezent la concurs au fost înregistrate 15 țări, ai căror reprezentanți vor urca pe scenă în perioada 15-22 aprilie.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?