Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Un deputat a fost exclus din fracțiunea parlamentară PLDM

30 mar. 2017,, 11:09   Politică
2315 5

Deputatul Partidului Liberal Democrat, Angel Agache, care este și ginerele fostul director de la Apă Canal, Constantin Becciev, care este cercetat cu legea, a fost exclus din fracțiunea parlamentară a Partidului Liberal Democrat din Moldova, relatează NOI.md

Decizia a fost luată în cadrul ședinței fracțiunii liberal democraților. Asta după ce un grup de fruntași Partidului Liberal Democrat din Moldova au părăsit partidul nefiind deacord cu pozițiile exprimate de conducerea formațiunii în raport cu mai multe subiecte de actualitate.

Este vorba despre deputatul Angel Agache, președintele raionului Ialoven - Anatolie Dimitriu, consilierul municipal Ghenadie Dumanschi, fostul șef de la Agenția Turismului Nicolae Platon și Dorin Mîndreanu, fost membru al CNP - cel care a înregistrat partidul la Ministerul Justiției. Toți cinci membri au stat la baza fondării PLDM.

Deputatul Angel Agache a declarat că decizia a fost luată în urma declarațiilor publice făcute de conducerea PLDM față de cîteva subiecte care se regăsesc în programul și statutul formațiunii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?