X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un pensionar plictisit, în vîrstă de 100 de ani, a lucrat de ziua sa naștere

31 mar. 2017,, 00:00   Externe
1879 0

Fostul angajator i-a permis unui american în vîrstă de 100 de ani care se plictisește la pensie să-și ocupe fosta funcție, relatează agenția Associated Press.

Acum trei ani Bill Hansen, din statul american New Jersey, a părăsit compania Hutchinson Plumbing, Heating and Cooling, specializată în instalarea conductelor și a sistemelor de aer condiționat și încălzire. Fiind la pensie, bătrînul și-a dat seama că detestă să stea inactiv. Bărbatul a visat să-și vadă din nou locul de muncă – timp de 32 de ani el a coordonat eliberarea autorizațiilor de construire.

Cînd Hansen a împlinit 100 de ani, șeful Companiei, Fred Hutchinson, i-a îndeplinit dorința. Bătrînul a fost invitat la Hutchinson Plumbing, Heating and Cooling, directorul a întocmit o listă de sarcini pentru o zi, iar foștii colegi l-au felicitat pe omagiat cu ocazia zilei sale de naștere și i-au adus un tort. Pentru munca depusă Hansen a primit un salariu simbolic – 1 dolar.

Americanul, în vîrstă de 100 de ani, consideră că a fost norocos. „Niciodată nu am avut un loc de muncă la care să nu vreau să merg dimineața”, a spus el.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?