X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Luptătorii moldoveni de sambo au cîștigat două medalii

29 mar. 2017,, 10:50   Sport
3003 0

Denis Tachi şi Natalia Budeanu s-au situat pe locuri premiante la un turneu internațional de sambo.


Luptătorii moldoveni de sambo au evoluat cu succes la Memorialul “Anatoli Harlampiev”, care s-a desfăşurat în Rusia, şi și-au consolidat statutul de lideri ai selecţionatei naţionale, comunică NOI.md.

Sportiva Natalia Budeanu a cîştigat medalia de argint în categoria de greutate peste 68 kg, cedînd doar luptătoarei ruse de sambo Violeta Saiapina. Denis Tachi, la rîndul său, a apărat onoarea Moldovei în categoria de greutate peste 100 kg. El a împărţit treapta a treia a podiumului de onoare cu sportivul francez Anthony Segar. Mai mult noroc decît sportivul nostru au avut rusul Alexandr Kurghinean şi georgianul David Loriaşvili.
Denis Tachi şi Natalia Budeanu au participat la Memorialul “Anatoli Harlampiev”, unde au disputat medaliile peste 300 de sportivi din 27 de ţări. Aceste rezultate le-au permis sportivilor moldoveni să ”cîştige bilete” la Campionatul Europei de sambo, care va avea loc la Minsk între 18 şi 22 mai.

Precizăm că pentru Denis Tachi succesul la Memorialul “Anatoli Harlampiev” din Rusia nu este primul din anul curent. Anterior el a cîştigat medalia de bronz la Turneul Internaţional de sambo categoria “A”, care a avut loc în Belarus.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?