X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Consilierul care a anunțat despre părăsirea PN s-a răzgîndit (VIDEO)

28 mar. 2017,, 16:30   Politică
2298 1

Un deputat din Consiliul local al satului Obreja, Fălești, Gheorghe Stupac, și-a retras semnătura de pe cererea de părăsire a „Partidului Nostru” (PN).

Potrivit unui comunicat de presă al PN, Stupac a anunțat că a fost înșelat de foștii colegi de partid – fostul lider al organizației PN Fălești Veaceslav Tambur și vice-primarul de Fălești Oleg Pastrama.

Potrivit lui Stupac, pe el l-au asigurat că toți aleșii locali ai PN vor deveni independenți, pentru a evita atacurile la adresa lor „din diferite motive”. „Eu îmi retrag semnătura, pe care au obținut-o prin înșelare. Eu am fost cu PN și voi fi cu el pînă la urmă. Am avut doi foști membri de partid, Veaceslav Tambur și Oleg Pastrama, care mi-au povestit că toți membrii organizației Fălești își doresc să părăsească formațiunea”, a declarat Stupac într-o postare video făcută publică pe rețelele de socializare.

Recent, despre părăsirea PN au anunțat mai mulți primari și consilieri din paionul Fălești. Ulterior, președintele PN, Renato Usatîi, anunțase că cel puțin doi dintre primari au fost șantajați pentru a fi determinați să părăsească formațiunea, iar mulți dintre consilieri pur și simplu au fost mințiți.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?