Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

O femeie de 94 de ani lucrează de mai bine de patru decenii la același restaurant

29 mar. 2017,, 00:30   Externe
1718 0

O femeie în vîrstă de 94 de ani din statul american Indiana poate fi considerată cel mai loial angajat din lume.

Ea lucrează de mai bine de patru decenii în același restaurant fast-food și nu are niciun gînd să se pensioneze, relateză The Telegraph.

Loraine Maurer lucrează pentru McDonald’s din 1973. Ea servește clienții din orășelul ei natal Evansville, iar în timp a devenit una dintre cele mai îndrăgite angajate. “Loraine are mai mulți clienți loiali, care abia așteaptă ca aceasta să le ia comanda”, a spus managerul restaurantului fast-food.

De partea cealaltă, bătrîna în vîrstă de 94 de ani mărturisește că-i place foarte mult ceea ce face. “Clienții mei îmi fac viața mai frumoasă. Am călătorit cu ei, am fost la meciuri cu ei… sînt prieteni, nu doar clienți”, a spus femeia.

O femeie de 94 de ani lucrează de mai bine de patru decenii la același restaurant fast-food

La cei 94 de ani ai săi, Loraine mărturisește că mănâncă de la McDonalds, în timpul pauzei de masă, iar preparatul ei preferat este sendvișul cu pește. “Acum lucrez de dimineață și nu este ceva care să nu îmi placă. Îm această dimineață am mîncat cu coacăze, două ouă prăjite și am băut o ceașcă de cafea”, a continuat Loraine.

Femeia, care lucrează de mai bine de patru decenii în același loc, spune că nu are niciun gînd să se retragă, deși cîteodată, pe perioada iernii, se mai gîndește la asta. Ea lucrează cîte două ture pe săptămînă și spune că “ar simți lipsa” locului de muncă.

Loraine este foarte apreciată de colegii ei, care recent au organizat o petrecere în cinstea ei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?