X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Cine este șeful de la CFM, reținut azi dimineață de procurori

28 mar. 2017,, 12:22   Societate
12260 9

Numele șefului secţiei administrarea construcţiilor locative din cadrul CFM care a fost reținut azi dimineață de ofițerii CNA și procurorii anticorupție este Oleg Grajdean.

Unele surse ale Deschide.MD susțin că Grajdean este membru al Partidului Liberal iar potrivit site-ului CEC la alegerile locale din 2015 a candidat din partea PL la funcția de primar al comunei Ciorescu. În urma votului, Grajdean a luat 5,19%, pentru el votînd 148 de persoane.

Amintim că șeful Secţiei administrare construcţii locative, filiala ÎS Căile Ferate, a fost reţinut de procurorii anticorupţie şi ofiţerii CNA într-un dosar de delapidare a averii străine şi fals în acte publice. Potrivit datelor preliminare ale anchetei, funcţionarul ar fi încercat să intre în posesia unui apartament de 300 000 de lei, ce aparţinea întreprinderii, falsificînd mai multe acte.

În urma examinării probelor, s-a constatat că, pentru a obţine imobilul, situat pe strada Negreştei 12 din Chişinău, bănuitul ar fi prezentat Direcţiei generale economie, reforme şi relaţii patrimoniale a Consiliului municipal Chişinău mai multe documente, inclusiv un bon de repartiţie, eliberat pe numele său –acte care s-au dovedit a fi false.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?