Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Pakistanul, dispus să cumpere din Moldova fructe, legume și textile

28 mar. 2017,, 12:15   Economie
2751 1

Oamenii de afaceri din Pakistan sînt dispuși să achiziționeze în Moldova fructe și legume proaspete, produse textile și alte produse, precum și să investească în dezvoltarea acestora și altor ramuri.

Proiectele concrete de cooperare vor fi discutate la Forumul de afaceri moldo-pakistanez, care va avea loc la 31 martie, cu participarea a circa 20 de companii din Pakistan, relatează NOI.md.

Potrivit comunicatului Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei, la Forum vor participa companiile pakistaneze Shafique Sarhad Goods, CRI International, J & G, AA Rice Processing Mills, Mian Zafar & Co, M Amin & Company, Mian Zafar & Co, Mughal Scanners & Printers, Technolinks, Makkah Paper & Mills, Luna Travels, Leads Tech, Ali Constructors & Developers, CardiacEye Intl., CLC, Rice Traders, Haq Chain Designer etc.

Aceste companii sînt interesate în livrările de fructe șu legume proaspete și alte produse agricole pe piața pakistaneză, importul de produse textile, mașini și utilaj agricol, de investiții în industria textilă și sectorul de bunuri imobiliare, cooperarea în domeniul IT din Moldova etc.

În cadrul Forumului de afaceri moldo-pakistanez vor fi organizate întrevederi bilaterale, unde se vor putea stabili relații directe de afaceri și parteneriat cu companiile din Pakistan.

Cererile companiilor moldovenești pentru participare la acest eveniment pot fi depuse pînă la 30 martie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?