Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Doi indivizi arestati pentru furt în proporții deosebit de mari (VIDEO)

28 mar. 2017,, 11:30   Societate
2117 0

Doi indivizi de 17 și, respectiv, 21 de ani au fost arestați pentru că ar fi spart geamul unei case de locuit din Chișinău, de unde s-au pricopsit cu bunuri în valoare de peste 50 000 de lei, relatează NOI.md.

Potrivit victimei, din locuinţă au fost furate seturi de veselă, îmbrăcăminte şi încălţăminte, unelte electrice, ceasuri de mînă, tehnică de uz casnic, telefoane mobile, o bicicletă, un televizor şi alte lucruri de preţ.

Hoții sînt originari din raionul Hîncești, însă locuiau temporar în Criuleni. În urma perchezițiilor, la domiciliile lor poliţiştii au depistat bunuri materiale, a căror provenienţă nu au putut-o demonstra. Aceştia au fost escortaţi a Inspectorat pentru audieri, unde şi-au recunoscut vinovăţia.

Pînă în prezent poliţiştii au acumulat probe suficiente, privind complicitatea lor în cel puţin două furturi din locuinţe din sectorul Rîşcani al capitalei. Ei sînt cercetaţi penal pentru furturi în proporţii considerabile şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 de lei la 27 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?