Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Detalii despre teroristul de la Londra

27 mar. 2017,, 13:03   Externe
1398 0

Prietenii de familie spun că jihadistul Khalid Masood, autorul atacului de pe podul Westminster din Londra, ar fi încerca să le convertească la islam, cu forța, și pe cele două fiice ale sale.

Cea mică l-a înfruntat însă cu mult curaj și i-a spus că n-o să poarte în viața sa vălul islamic.

The Sun scrie despre fiica adolescentă a lui Masood, Teegan Harvey, 18 ani, care nu doar că a refuzat categoric să adere la religia tatălui, dar s-a și îndepărtat de acesta cînd a remarcat schimbarea sa de atitudine.

În schimb, sora sa mai mare, Andi, 24 de ani, se pare că și-a ascultat tatăl iar acum șase ani s-ar fi convertit la islam. A părăsit apoi domiciliul mamei sale, Jane Harvey, din Tunbridge Welles, Kent, alegînd să se mute cu tatăl său și noua parteneră a acestuia, în Luton.



Teegan Harvey, fiica lui Khalid Masood

Rămasă doar cu fiica cea mică, mama, o femeie de afaceri prosperă, a luptat din răsputeri ca aceasta să nu o ia pe urmele surorii sale. ”Jane era complet împotriva convertirii la islam și a făcut tot ce a putut ca Teegan să nu o facă. Dar nici Teegan nu a fost vreodată atrasă de această idee”, a povestit un prieten de familia. The Sun a publicat o fotografiei a tinerei care apare, la balul de absolvire, într-o rochie extrem de sexy și decoltată.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?