Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Două stații de pe bulevardul Ștefan cel Mare vor fi comasate

27 mar. 2017,, 11:15   Capitala
4565 0

În cadrul proiectului de reabilitare a bulevardului Ștefan cel Mare și Sfînt sînt prevăzute și lucrări de reparație a două stații de așteptare a transportului public.

Astfel, stațiile de la intersecțiile cu străzile Ismail și Tighina, urmează a fi închise, iar în locul lor va fi construită una dublă în fața magazinului „Unic”, informează NOI.md.

Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul ședinței săptămînale a serviciilor Primăriei, de către șeful-adjunct al Direcției transport public și căi de comunicație, Vitalie Butucel.

„Am solicitat certificat de urbanism de la Direcția arhitectură, apoi urmează a fi conceput proiectul și implementat”, a menționat Butucel.

Potrivit sursei citate, de construcția noii stații duble se va ocupa compania „Epa Media”. Mai mult, autoritățile asigură chișinăuienii că în acest loc nu va fi un magazin sau gheretă, dar anume stație de așteptare.

Mai tîrziu, va fi reconstruită și stația de vizavi, în direcția spre sectorul Botanica. Vitalie Butucel afirmă că proiectul de reconstrucție a stațiilor de așteptare nu vor necesita investiții majore.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?