X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ucraina îi mai oferă o şansă Rusiei! Cum Rusia ar putea participa la Eurovision

26 mar. 2017,, 20:00   Externe
2846 0

Rusia poate participa la Eurovision, dacă trimite un reprezentat care nu este certat cu legea în Ucraina. Anunțul a fost făcut de vicepremierul Ucrainei, Veaceslav Kirilenko, în cadrul unui interviu transmis la un post de radio.



"Cu siguranță, suntem gata să primim toate cele 43 de țări care trebuie să participe la Eurovision, inclusiv Rusia. Autoritățile de la Moscova trebuie singure să găsească o ieșire din această situație", a declarat vicepremierul Ucrainei, Veaceslav Kirilenko.

Anterior, organizatorii concursului au anunțat că Iulia Samoilova ar putea participa la Eurovision. Ei i-au propus să cânte din studiourile postului de televiziune Pervîi Kanal, iar prestația ei să fie transmisă în direct la Kiev.

Cu toate acestea, Rusia nu a acceptat acest lucru. Serviciul de Securitate al Ucrainei i-a interzis Iuliei Samoilova să intre în țară în următorii trei ani. Reprezentanta Rusiei a fost acuzată că ar fi trecut ilegal frontiera de stat, pentru a evolua la un concert desfășurat în peninsula Crimeea, anexată ilegal de Rusia.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?