X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Iuliana Beregoi a trecut în etapa următoare a concursului ”Golos Deti” (VIDEO)

25 mar. 2017,, 13:45   Showbiz
7080 1

Un alt show, aceleași talente! De data aceasta moldovenii au ajuns tocmai în Rusia! Iuliana Beregoi are doar 14 ani, însă deja se poate lăuda cu mari succese în lumea showbizului.

Adolescena și-a încercat norocul și la Golos Deti și a reușit să lase juriul cu gura căscată.

Adolescenata a preferat să cînte o piesă destul de grea, Skyfall a cunoscutei interprete Adele. Tînăra nu a întors toate scaunele, însă merge în etapa următoare.

”Vreau să le mulțumesc din tot sufletul fanilor mei și le promit că îi voi surprinde și în continuare cu experiente noi. Pot spune cu certitudine că muzica va face parte mereu din viața mea. Pe viitor, aș vrea să cuceresc noi cumi, iar pentru asta voi munci mult. Să știți că eu foarte mult țin la voi și vă iubesc mult”, a scris Iuliana pe pagina ei de Facebook

Iuliana Beregoi este cea mai tînără vloggeriță, un adevărat fenomen. A adunat aproape 200 000 de abonați la canalul de Youtube și are zeci de mii de fani care o adoră și o susțin.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?