Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cînd vor fi finalizate locuințele sociale din raionul Leova

25 mar. 2017,, 14:30   Societate
1914 0

Complexul locativ cu 92 de apartamente, destinat persoanelor nevoiașe din raionul Leova, va fi finalizat în luna august 2017, notează NOI.md.

Ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Vasile Bîtca, a vizitat șantierul de construcție a blocului locativ, constatînd că lucrările sînt efectuate în proporție de 75 la sută.

"Vom monitoriza calitatea lucrărilor efectuate și vom stărui ca să fie conform normelor și legislației în domeniu. Or, în construcții calitatea e prioritară termenului de execuție", a precizat Vasile Bîtca în discuțiile cu antreprenorul.

Menționăm, costul total al proiectului din în raionul Leova constituie circa 3, 44 mil. de euro. Proiectul este realizat cu suportul financiar al Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei (BCE).

65% din suma totală a fost oferită de BCE, iar alte 35% a constituit contribuția, inclusiv, nefinanciară a autorităților publice locale. Apartamentele sînt finisate la „cheie", dotate cu blocuri sanitare, aragaz, sistem de încălzire autonom cu cazane electrice, geamuri termopan, uși interioare din MDF, pereți și tavane zugrăvite, pardosea din gresie, laminat sau linoleum.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?