Transnistria stiri: 1394
Eurovision stiri: 502

14 lei contra unui singur elefant! O luptă cu un final neașteptat (VIDEO)

25 mar. 2017,, 03:30   Externe
7997 0

Ca toate felinele mari – leii sînt răpitori fără milă.

Un singur leu poate doborî la pămînt aproape orice animal din savană, însă în acest video vei putea vedea 14! lei care s-au adunat contra unui singur elefant adolescent. La început pare că bietul elefant nu va putea face față ferocității și mulții acestor animale.

Leii se țin scai de elefant și încearcă să îl muște de cela mai neprotejate locuri. Cîțiva lei chiar i-au sărit în spate. Însă elefantul s-a adeverit isteț și curajos și a știut cum să reziste în fața atâtor lei. Mai întîi el a ieșit în încercuire fugind în apă (în apă leii sînt aproape neputincioși contra elefantului), iar după aceasta a pornit la contra-atac!

Iată cum arată încarnarea principiului ”niciodată nu te da bătut”. Ne grăbim să bucurăm cititorii că acest elefant adolescent nu a devenit prânzul acestor lei. În scurt timp s-au apropiat și ceilalți elefanți din grupul din care el făcea parte. Ghizii care conduceau această excursie l-au supranumit pe elefant ”Hercule”. Și credem că acest nume el l-a meritat în totalitate.

Dacă și tu ai fost impresionat de modul în care acest elefant a reușit să reziste în fața leilor flămînzi, atunci fă share acestui video pe Facebook.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?