Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Președintele Filipinelor i-a înjurat pe membrii UE

24 mar. 2017,, 22:00   Externe
1799 1

Președintele Filipinelor a declarat că țara sa nu are nevoie de UE și programele ”idioate” de reabilitare a persoanelor dependente de droguri.

Președintele Filipinelor, Rodrigo Duterte, i-a numit pe reprezentanții Uniunii Europene ”porci de cîine” pentru că l-au îndemnat să lupte împotriva consumului de droguri în țara sa cu ajutorul programelor de reabilitare. Cuvintele lui Duterte sînt citate de publicația The Independent.

”Cei din UE au comunicat cu noi, ei își doresc soluționarea problemei drogurilor în cadrul programelor de ocrotire a sănătății. Ei, ”porci de cîini”, a spus Rodrigo Duterte.

Precizăm că președintele Filipinelor își permite des asemenea declarații răsunătoare la adresa organizațiilor internaționale și unor politicieni. Anterior, Duterte a amenințat că va incendia ONU pentru criticile metodelor sale de luptă împotriva traficului de droguri.

Anterior, Rodrigo Duterte l-a numit ”porc de cîine” pe fostul președinte al SUA – Barack Obama și a promis să-l covîrșească cu injurii la Forumul Internațional din Laos.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?