Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Grama rămîne în arest la domiciliu

23 mar. 2017,, 15:34   Societate
1635 0

Fostul ministrul al Agriculturii, Eduard Grama rămîne în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile. Decizia a fost luată de magistrații Curții de Apel.

În același timp, avocații fostului ministru nu sînt deacord cu această decizie și susțin că ar fi neîntemeiată.

Potrivit avocatului, procurorii nu au probe care ar demonstra vina fostului ministru în acest caz. „Au doar denunțul unei persoane puțin credibile și niște stenograme în care nici măcar nu apare domnul Grama”, a spus Petru Balan.

În același timp, procurorii susțin că există suficiente probe care demonstrează vina lui Eduard Grama. Potrivit lor, acesta a luat mită cel puțin 200 de mii de lei pentru a înstrăina un teren care aparținea Colegiului de Viticultură și Vinificație din Stăuceni.

Eduard Grama ar fi încercat să ajute cîteva persoane cointeresate să intre în posesia a circa 9,2 hectare de teren adiacent Colegiului de Viticultură.

La începutul anului 2016 a fot pornită o cauză penală pe faptul deposedării și însușirii prin escrocherie a bunurilor ce aparțin Colegiului Național de Viticultură, iarsăptămîna trecută dosarul a fost expediat în instanța de judecată.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?