X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Calmîc va participa la prima reuniune de circumscripție a guvernatorilor BERD

23 mar. 2017,, 14:30   Economie
2061 4

Viceprim-ministrul, Octavian Calmîc, va participa la prima reuniune de circumscripție a guvernatorilor BERD, notează NOI.md

Reuniunea se va desfășoară în capitala Elveției, orașul Berna, pe data de 24 martie curent.

În cadrul reuniunii, la care participă guvernatorii BERD din: Elveția, Ucraina, Republica Moldova, Liechtenstein, Serbia, Muntenegru, Turkmenia și Uzbekistan vor fi discutate aspectele legate de rolul instituției bancare în procesele social-economice din statele respective, consolidarea parteneriatului dintre BERD și autoritățile naționale, posibilitatea inițierii unor noi proiecte bilaterale etc. Guvernatorii vor trece în revistă proiectul agendei reuniunii anuale a BERD, care se va desfășura în luna mai 2017 în Cipru, inclusiv, chestiunea legată de alegerea directorului executiv al Băncii.

În timpul vizitei, vicepremierul Octavian Calmîc va avea o întrevedere de lucru la Secretariatul de Stat pentru Afaceri Economice al Elveției cu Johann N. Schneider-Ammann, în cadrul căreia vor fi discutate aspectele colaborării comercial-economice dintre două state, extinderea acestora, precum și implementarea unor proiecte investiționale cu atragerea oamenilor de afaceri din Moldova și Elveția.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?