Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Șoferii de autobuze și-au ridicat salariile în saci cu copeici

24 mar. 2017,, 02:00   Externe
3161 0

Colaboratorii provinciei chineze Jiangsu și-au ridicat salariile în saci plini cu copeici cu valoarea nominală de 1 yuani.

Mulți pasageri, pe care i-a transportat compania în februarie, au venit din alte regiuni ale țării pentru a sărbători Anul Nou chinezesc. Oamenii nu aveau abonamente, așa că au achitat costul călătoriei cu mărunțiș. În consecință, la sfîrșitul lunii, în parcul de autobuze s-au acumulat sute de mii de monete. Despre aceasta comunică BBC.

Conducerea companiei a ajuns la concluzia că numărarea și transportarea acestora la bancă ar presupune o prea mare bătaie de cap, de aceea s-a decis ca monetele să le fie împărțite colaboratorilor în loc de salarii.

Mulți șoferi s-au arătat nemulțumiți. ”Desigur, aceștia tot sînt bani, însă nu este prea comod să umbli prin magazine cu un sac plin cu monete”, a recunoscut unul dintre șoferi în fața jurnalistului Jiangsu Net. Alt șofer s-a plîns de faptul că monetele nu au fost distribuite exact. Unii nu au primit nici 300 de yuani, iar alții au ridicat 1000.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?