Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Donald Trump Jr. l-a criticat pe primarul Londrei la scurt timp după atac

23 mar. 2017,, 11:40   Externe
1638 0

Unul dintre fii președintelui american Donald Trump a reușit să-i înfurie pe internauți, după ce l-a criticat pe primarul Londrei la scurt timp după atacul terorist din capitala Marii Britanii.

Eric Trump Jr. a fost acuzat că exploatează tragedia din inima Londrei, relatează BBC News.

Donald Trump Jr a reluat pe Twitter un articol publicat anul trecut, în septembrie, de cotidianul The Independent, în care primarul Londrei Sadiq Khan spunea că vigilenţa în faţa terorismului a devenit “parte” a vieţii dintr-un oraş cosmopolit.

Sadiq Khan a făcut declaraţia cu puţin timp înainte de o întîlnire cu primarul New Yorkului, Bill De Blasio, a doua zi după ce trei bombe au explodat la New York şi în oraşele din apropiere, rănind 29 de oameni.

Atacurile l-au ţinut treaz noaptea, a mărturisit Khan, gîndindu-se la pericolele cu care se confruntă oraşele mari din Occident, precum New Yorkul sau Londra.

“O parte a traiului într-un oraş cosmopolit mare este că trebuie să fii pregătit pentru astfel de lucruri, trebuie să fii vigilent, trebuie să susţii poliţia care face o treabă incredibil de grea, trebuie să susţii serviciile de securitate”, a subliniat el. “Glumeşti?”, a scris Trump, ceea ce a dus la un val de acuzaţii pe Twitter, cum că prezintă greșit afirmațiile primarului din Londra.

Parlamentarul britanic Wes Streeting l-a descris pe Trump Jr. o “ruşine” pentru că se foloseşte de tragedie.

Khan a spus miercuri, după atacul de la Westminster, că londonezii “nu vor fi niciodată intimidaţi de terorism” şi că oraşul este unit în faţa celor care încearcă să îi facă rău.

Khan, primul edil musulman al capitalei britanice, a avut deja conflicte cu preşedintele Donald Trump în ianuarie, cînd a denunţat interdicţia de călătorie impusă de liderul de la Casa Albă. Anul trecut, el l-a acuzat pe Trump că este “ignorant” în ceea ce priveşte islamul. În replică, Donald Trump l-a provocat pe Sadiq Khan la un test de inteligență.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?