X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Belarus va spori livrările de produse lemnoase în Moldova

23 mar. 2017,, 09:30   Economie
2569 0

Belarus va majora livrările produselor ramurii de prelucrare a lemnului în Moldova, relatează NOI.md.

Potrivit comunicatului Ambasadei Republicii Belarus în Moldova, la dispoziția Guvernului Belarus, în perioada 22-23 martie, în Moldova se află o delegație a concernului „Bellesbumprom” care poartă negocieri privind majorarea livrărilor produselor ramurii belaruse de prelucrare a lemnului pe piața moldovenească.

În calitate de partener principal al exportatorilor belaruși în Moldova este examinată Î. M. „Keramin-Chișinău”, precum și Centrul Comercial de Mărfuri Belaruse creat în baza ei.

Pe 22 martie delegația a activat la standul Î. M. „Keramin-Chișinău” în cadrul celei de-a XXII-a Expoziții Internaționale Specializate „Moldconstruct”. A avut loc o întrevedere de scurtă durată a reprezentanților belaruși, precum și a ambasadorului Republicii Belarus în Moldova, Serghei Ciciuc, cu ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor al Moldovei, Vasile Bîtca, și viceministrul Economiei al Moldovei Valeriu Triboi.

Ambasada Republicii Belarus la Chișinău va organiza pe 23 martie negocierile delegației cu un șir de producători și distribuitori moldoveni, precum și cu un șir rețele comerciale care comercializează materiale de construcții și mobilier.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?