Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

Rusia a manifestat interes sporit față de turismul în Moldova

22 mar. 2017,, 11:15   Societate
2150 0

Vizitatorii celei de-a 24 Expoziții Internaționale „Călătorii și turism” de la Moscova au manifestat interes sporit pentru turismul în Moldova, în special, pentru turismul vinicol, balnear și medical, relatează NOI.md.

Acest fapt l-au declarat reprezentanții agențiilor de turism moldovenești, prezenți la această Expoziție în cadrul unei întrevederi cu Ambasadorul Plenipotențiar și Extraordinar al Moldovei în Federația Rusă, Dumitru Braghiș, la finalul acestei expoziții, care a avut loc în perioada 14-16 martie 2017 pe teritoriul Complexului Central de Expoziții „Expoțentr”.

Potrivit comunicatului Ambasadei RM în FR, astfel, cu sprijinul MIEPO, al Agenției Turismului a Moldovei și Ambasadei Moldovei în Federația Rusă la Expoziție, cu un stand național au participat reprezentanții agențiilor de turism: „Tatrabis”, „Solei”, „Slavion”, „Panda Tur”, „Stil Tur” și „Premium Tur”, precum și ai Combinatului de Vinuri S. A .„Cricova”.

Acestea au prezentat la Expoziție ofertele pentru turismul intern în Moldova: turismul rural, rezervații, pelerinaj, „Drumul vinului”, muzeele, monumentele istorice și atracțiile turistice.

Pentru sporirea eficienței participării operatorilor turistici moldoveni la viitoarele expoziții ambasadorul RM în FR le-a sugerat să desfășoare în ajunul sau după organizarea unor astfel manifestări de proporții prezentări ale ofertelor turistice moldovenești și negocieri b2b la Ambasada Moldovei, la care vor fi invitați reprezentanții marilor companii turistice din Rusia și uniunile din ramura respectivă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?