Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Președinția reacționează la decizia instanței în cazul lui Băsescu

21 mar. 2017,, 15:39   Politică
7931 11

Hotărîrea instanței cu privire la anularea decretului președintelui, în cazul retragerii cetățeniei lui Traian Băsescu, va fi atacă la Curtea de Apel, comunică Noi.md.

Anunțul a fost făcut de consilierul președintelui Igor Dodon în domeniul juridic, Maxim Lebedinschi. Funcționarul a precizat într-o declarați publică că „așa cum şi era de așteptat, acest subiect a fost politizat de către instanța de judecată”.

„Faptul că s-a decis suspendarea decretului Preşedintelui pe ascuns este o latură, mai grav este că înainte de a înștiința instituția Prezidențială despre existența litigiului, instanța a făcut tam-tam în presă. Or nu acesta este rolul judecății. Imediat cum vom primi actele instanței vom veni cu o reacție suplimentară, cu siguranță vom contesta acțiunile instanței la Curtea de Apel”, a declarat Maxim Lebedinschi.

Menționăm că ieri Judecătoria Chișinău a anulat decretul semnat de Igor Dodon prin care fostului președinte românTraian Băsescu i-a fost retrasă cetățenia Republicii Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?