X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Top 100 cele mai bine plătite funcții vacante din Moldova

21 mar. 2017,, 11:45   Economie
2871 0

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a prezentat o nouă listă cu cele mai bine plătite 100 de funcții vacante de pe piața muncii din Moldova, în conformitate cu care, un șir de companii angajează specialiști cărora sînt gata să le achite de la 15 la 30 de mii de lei pe lună.

Este vorba despre cele mai bine plătite funcții vacante înregistrate la ziua de 16 martie. În linii generale, în lista top-ului salariile variază între 5,5 mii și 30 de mii de lei, iar o mare parte a locurilor de muncă sînt oferite în Chișinău, transmite NOI.md.

În conformitate cu această listă, cel mai mare salariu, în mărime de 30 de mii de lei, este propus de companiile Pentalog și Huawei Technologies pentru funcțiile vacante de programator, inginer în telecomunicații și manager în tehnologii informaționale și comunicații. Totodată, salariile minime pentru funcții similare vacante în aceleași companii variază de la 10 mii pînă la 20 de mii de lei, iar salariile de 30 de mii fiind maxime.

Compania ICS SGS (Moldova) propune un salariu de 23 de mii de lei pentru funcția vacantă de manager (salariul minim este de 17 mii de lei).

Aproximativ pentru 30 de funcții vacante este propus un salariu de 10-20 de mii de lei, pentru funcțiile de director, manager, contabil șef, oficie manager, director executiv, agent de vînzări, consultant, șofer și altele.
Salarii în mărime de la 2 la 9 mii de lei sînt propuse pentru funcțiile de contabil șef, tehnolog, inginer, economist, expert tehnic, mecanic, consultant juridic, șofer și altele.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?