Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Jaguar I-PACE: în premieră pe străzile orașului

21 mar. 2017,, 10:57   Ştiri Auto
1918 0
Compania Jaguar Land Rover a demonstrat în premieră conceptul de debut al crossoverului electric Jaguar I-PACE pe străzile Parcului Olimpic din Londra. Versiunea de serie I-PACE va putea fi văzută deja în anul curent, iar comercializarea va începe în a doua jumătate a lui 2018.
Ian Callum, director design Jaguar: «Publicul a primit conceptul I-PACE uimitor. Lucrând asupra modelului, am mers contra regulilor comune și am creat un automobile cu aspect de supercar, dinamica unui sportcar, spațiul interior al unui SUV și cu acționare electrică. El uimește și atrage privirile – entuziasmul pe care l-a produs a întrecut orice așteptări.
Testările în regim real sunt foarte importante pentru noi. La trafic, în șirul altor automobile, I-PACE cu formele-i expresive și dimensiunile puternice atrage toate privirile. Conceptul deschide un nou capitol al designului electromobilelor cu acumulatori. Pentru mine viitorul industriei auto este clar ».
Cu o rezervă de mișcare de 500 km (ciclul NEDC*), Jaguar I-PACE va accelera 100 km/h în cca 4 secunde. Reîncărcarea bateriei de 90 kWr.h din litiu-ioni până la 80% va putea fi efectuată în doar 90 minute de la o priză de curent de 50 kWt.
Motoarele electrice compacte și ușoare pe axele față/spate generează în comun 400 c.p. și 700 Нм cuplu motor, în timp ce pentru șofer tracțiunea integrală este chezășia siguranței pe orice drum și în orice condiții climaterice. Manevrabilitatea, confortul și mișcarea lină evidențiază acest concept în șirul altor electromobile : va fi un Jaguar veritabil și un automobil adevărat pentru șofer.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?