X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Moldova va depune eforturi pentru a participa la Programul Compact II

21 mar. 2017,, 11:15   Politică
1984 1

Autoritățile Moldovei vor depune toate eforturile pentru a obține acces la Programul Compact II al Corporației americane „Provocările mileniului”.

Acest fapt l-a declarat vicepremierul, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene al Moldovei, Andrei Galbur, în cadrul unei întrevederi cu vicepreşedintele interimar al corporației „Provocările mileniului”, Thomas Kelly, relatează NOI.md.

Potrivit comunicatului MAEIE, în cadrul întrevederii au fost discutate chestiunile ce țin de cooperarea Guvernului Moldovei cu Corporația nominalizată și evaluarea realizării Programului Compact I.

Andrei Galbur a specificat determinarea autorităţilor moldovenești de a depune eforturi spre îmbunătăţirea indicatorilor de performanţă ai corporației „Provocările mileniului” în vederea obţinerii eligibilităţii pentru Programul Compact II.

În acest context, vicepreședintele corporației „Provocările mileniului” a mulțumit șefului diplomației moldovenești pentru prezentarea pragmatică a obiectivelor și expunerea tranșantă a așteptărilor de la partenerii strategici.

Thomas Kelly a evidenţiat sprijinul deplin al Corporației pentru realizarea priorităţilor trasate de actualul guvern și continuarea reformelor inițiate, care pe termen lung, vor duce la atingerea obiectivelor de dezvoltare națională, asigurarea bunăstării cetățenilor și creşterea încrederii donatorilor internaționali.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?