Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Selecționata Moldovei a învins echipa din San Marino (VIDEO)

20 mar. 2017,, 11:10   Sport
4351 1

Selecționata Națională a Moldovei la fotbal a obținut prima victorie din acest an.


În cadrul meciului în deplasare, care s-a desfășurat duminică, 19 martie, discipolii lui Igor Dobrovolschi au învins echipa din San Marino cu scorul de 2:0. Golurile au fost marcate de fotbaliștii: Veaceslav Posmac și Alexandru Gațcan, transmite NOI.md.

Meciul amical împotriva selecționatei San Marino a fost pentru fotbaliștii moldoveni o ”repetiție generală” înaintea meciului turneului de calificare pentru Campionatul Mondial (CM) din 2018 din Austria. În legătură cu acest fapt, antrenorul ”tricolorilor” (așa sînt numiți fotbaliștii selecționatei Moldovei – red.), Igor Dobrovolschi, a decis să păstreze pe banca de rezervă aproape toți fotbaliștii, care evoluează la campionatele străine, incluzînd în componența de start doar pe apărătorul clubului rus ”Rostov”, Alexandru Gațcan. Fotbaliștii cluburilor Diviziei Naționale (DN) au făcut față cu succes sarcinii și au învins echipa din San Marino.

Deja în minutul 26, apărătorul selecționatei Moldovei și clubului ”Dacia”, Veaceslav Posmac a bătut un gol în poarta portarului selecționatei San Marino, Aldo Simoncini. Superioritatea ”tricolorilor” a continuat, practic, pe toată durata meciului, iar în repriza a doua chiar a crescut. Fotbaliștii noștri au obținut o lovitură de colț, care a fost executată de căpitanul selecționatei Moldovei și clubului ”Rostov”, Alexandru Gațcan. Aflîndu-se în careu a aplicat lovitura direct în poarta adversarului, fără să-i lase portarului vreo șansă să riposteze. Acest rezultat permite o viziune mai optimistă asupra meciurilor pe care fotbaliștii noștri trebuie să le joace pînă la sfîrșitul lunii martie.

Specificăm că pînă la sfîrșitul lunii martie, discipolii lui Igor Dobrovolschi urmează să joace încă două meciuri internaționale. Respectiv, pe 24 martie se va juca meciul în deplasare împotriva selecționatei Austriei în cadrul turneului de calificare pentru CM-2018. Încă o întîlnire va avea caracter amical. Luni, 27 martie, fotbaliștii noștri vor evolua în Turcia.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?