X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Trump a refuzat cererea de a da mîna cu Merkel (VIDEO)

18 mar. 2017,, 13:30   Externe
4832 0

Nici o întîlnire a lui Donald Trump nu scapă fără un moment stînjenitor.

Iar acest lucru l-a simțit pe pielea ei și cancelarul german, Angela Merkel, care a fost ignorată de miiardarul american, în momentul în care aceeasta l-a întrebat în Biroul Oval, în fața jurnaliștilor, dacă vor să dea mâna, informează US Magazine.

Trump (70 de ani) și Merkel (62 de ani) s-au întîlnit vineri, la Casa Albă, pentru prima dată de la învestirea acestuia în funcție. Liderul american Donald Trump a întîmpinat-o vineri pe Angela Merkel în faţa Casei Albe, moment în care a dat mîna cu liderul german, însă în Biroul Oval, în fața jurnaliștilor, situaţia a fost un pic diferit.

Donald Trump, preşedintele SUA, nu a auzit ori a părut să ignore solicitarea unui fotoreporter şi întrebarea cancelarului german, Angela Merkel, de a da mîna pentru o fotografie oficială în Biroul Oval de la Casa Albă. În schimb, el și-a ținut privirea în față pentru a le permite fotojurnaliștilor să continue să-i facă poze, alături de Angela Merkel, glumind la un moment cu aceștia și spunîndu-le să trimită poze frumoase în Germania.

Întîlnirea dintre cei doi a decurs însă într-o atmosferă aparent relaxată, în ciuda întrebărilor incomode ale ziariştilor.

Donald Trump a subliniat că a avut discuţii fructuoase cu Angela Merkel pe diverse teme de interes bilateral, inclusiv în privinţa creării de locuri de muncă şi contribuţiilor la bugetul Alianţei Nord-Atlantice. Liderul de la Casa Albă i-a mulţumit Angelei Merkel pentru eforturile comune ale Germaniei şi Franţei de găsire a unei soluţii politice la conflictul est-ucrainean.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?