Cadoul original oferit de Dodon lui Putin

Cadoul original oferit de Dodon lui Putin

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon nu a zburat la Moscova cu mîinile goale. El a adus ținut să-i ofere președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin cîteva sticle de vin. Cu toate acestea, curînd a devenit clar că darul este mai original decît ar părea la prima vedere.


În cadrul întrevederii celor doi șefi de stat, Dodon i-a amintit lui Putin, că are o colecție de vinuri, care se află la Cricova tocmai din 2002 - 2003. 

"V-am adus cîteva zeci de sticle din colecția d-voastră personală ", - a spus Dodon, prezentînd darul său. Presa rusă a scris că Vladimir Putin a răspuns glumind. "Al meu, mi s-a adus mie" - a spus președintele rus.

Subiectele întrevederii dintre cei doi șefi de stat, care a avut loc la Kremlin, au fost problemele extrem de sensibile între cele două țări. Președintele rus a propus spre discuții problema Transnistreană dar si cooperarea economica. El a reamintit că în acest an Rusia și Moldova sărbătoresc 25 de ani de la începutul relațiilor diplomatice.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu6 comentari

ну и ну! 19 mar. 13:06

Глядя на выражение лица Додона, видно сразу,что его что то сильно напрягает.Переживает видимо,чтобы угодил.......

Ion Ceban 18 mar. 22:45

На "протокольной" встречи у Путина (наверно) резко развился дисбактериоз , иначе как можно объяснить. его 4-х часовое опоздание.

HURMUZACHI@MAIL.RU 18 mar. 21:05

PENTRU VINUL ADUS LUI PUTIN DODON A FOST ONORAT CU 4 ORE DE AȘTEPTARE LA AUDIENȚĂ ÎN ANTICAMERA LUI PUTIN. RECORD PENTRU CARTEA GINESS DE ÎNJOSIRE PERSONALĂ. BRAVO PUTIN.

опо 18 mar. 16:37

ьпоьорт

вал 18 mar. 09:11

игорь не в бухаресте, ионел,не пахни

Ion 18 mar. 08:45

Пошло вести переговоры с окупантам.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load