X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Savanții ucraineni au anunțat despre descoperirea medicamentului împotriva cancerului

18 mar. 2017,, 01:30   Ştiinţă şi IT
3818 0

Acest medicament are la bază microorganisme antarctice, care trăiesc acolo în condiții extreme.

Directorul Centrului Național Antarctic, Valeri Litvinov a declarat că savanții ucraineni, în baza cercetărilor de la stația polară, au creat un medicament împotriva cancerului, transmite ТСН.

”Asemenea descoperiri noi nu avem, însă, avem rezultatele cercetărilor, care ne oferă ceva special. Spre exemplu biologii noștri au creat un medicament în baza microorganismelor antarctice, care locuiesc acolo în condiții extreme și dispun de condiții extremale. Și aceste medicamente pot să ajute chiar și în cazul tumorilor de gradul patru”, a spus el.

Potrivit lui, Institutul biologic ”T. Șevciuc” a primit deja licența pentru preparatul care a fost numit Melovit. Totuși, la ora actuală, medicamentul nu este accesibil pentru oameni. Savanții l-au testat abia pe animale, în continuare, urmează cercetări îndelungate, la care trebuie să ia parte un grup de persoane.

”Medicamentul a fost testat pe porci. În caz de boală, din 20 de porci , 3 -4 mor neapărat. Iar sub influența acestui preparat, nu a murit niciunul”, a spus Litvinov.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?