Vocea diasporei

Candu, despre reținerea ministrului Grama

Candu, despre reținerea ministrului Grama

„Contează ca dosarele să nu fie puse la murat, ci să ajungă în instanță”, a comentat președintele Parlamentului, Andrian Candu, cu referire la cazul ministrului Agriculturii, notează Noi.md.

Candu a explicat că nu contează din ce partid face parte Eduard Grama, important este ca lupta cu corupția să dea rezultate.

„Domnul Grama este ministru în Guvernul Republicii Moldova. Lupta cu corupția nu are culoare politică, nici statut social. Nu contează că-i ministru sau nu, că-i PD sau nu. Vreau ca procurorii să aducă dovezi și să meargă în instanță. Dacă dl Grama este vinovat să răspundă, dacă nu - să i se prezinte scuze. Contează dosarele să nu fie puse la murat, ci să fie aduse în instanță”, a comentat Candu.

Menționăm că ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama, ar fi fost propus în Guvernul Filip de grupul celor șapte liberal-democrați care au părăsit partidul în 2016.

Eduard Grama a fost reținut miercuri de ofițerii anticorupți, pentru 72 de ore, fiind suspectat de corupere pasivă. Procuratura a cerut și suspendarea din funcția de lui Grama, pe durata procesului de judecată. ​

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu1 comentariu

Anufri 21 mar. 22:10

Ну как же, не имеет значения из какой он партии?! В правительстве Филипа на мой взгляд воруют все, или практически все, но сажают только того министра, который был предложен партией Филата, это более чем странно господин Канду!

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load
PRIVESC EU
privesceu