X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Culege o roadă bogată cu Mobiasbancă! ©

17 mar. 2017,, 10:20   Business
4344 0

Ştim cât de pasionat eşti de mirosul pământului, cu câtă migală plantezi culturile, le prelucrezi şi cât de mult îţi doreşti să culegi o roadă bogată.

Îţi susţinem pasiunea, pentru ca tu să îţi realizezi toate aceste vise, iar afacerea ta să prospere.

Mobiasbancă îţi propune cea mai vastă şi avantajoasă ofertă de credite din fonduri internaţionale pentru dezvoltarea afacerii tale agricole. Optează pentru un credit la o rată a dobânzii de la doar 4,5% în valută şi de la 9,5% - în lei.

Beneficiază şi de alte oportunităţi incluse în creditarea din sursele internaţionale de finanţare, cum ar fi componenta de grant de până la 40%, garanţii suplimentare în cazul insuficienţei de gaj, scutiri de TVA şi de taxe vamale, finanţarea investiţiilor deja efectuate etc.

Află mai multe detalii de la consilierii Mobiasbancă prezenţi în perioada 15 – 17 martie şi la expoziţia internaţională Moldagrotech, desfăşurată la Moldexpo.

Vizitează cea mai apropiată unitate a băncii sau/ şi apelează Serviciul Contactell la numărul 022 256-456, disponibil 24/24.

Echipa Mobiasbancă - Groupe Société Générale e la dispoziţia ta cu cele mai atractive oferte pentru dezvoltarea afacerii tale agricole!
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?