Martorii apărării în dosarul lui Platon vor fi chemaţi la judecată prin citaţie

Martorii apărării în dosarul lui Platon vor fi chemaţi la judecată prin citaţie

Martorii apărării în dosarul omului de afaceri Veaceslav Platon, acuzat de fraudă bancară şi spălare de bani, vor fi chemaţi la judecată prin citaţie.

Despre aceasta a anunţat, miercuri, avocatul Eduard Rudenco. Potrivit lui, el a luat legătura cu unii din cei 13 martori admişi de instanţă la audieri.

"Mulţi au refuzat să se prezinte în instanţă. Ei au solicitat ca să fie chemaţi legal de către instanţă", a spus avocatul, subliniind că apărarea insistă ca Platon să fie prezent la şedinţele de judecată în care vor fi audiaţi martorii.

Următoarea şedinţă de judecată & #238;n dosarul Platon va avea loc pe 17 martie.
 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu3 comentari

Hariton 16 mar. 15:15

De l-ar închide odată pe Platon...dar așa, turbat, pe vreo 20 de ani. Platon să fi fost chinez de orgine și să făcut toate rahaturile pe care le are în spate, atunci guvernul chinez demult îl împușca.

Adevarul 16 mar. 11:44

Va aduce si avocatii lui Platon martori falsi precum a facut-o si Filat care nici nu aveau idee de cazul de care era invinuit acesta? Sper sa fie tras la raspundere ca pentru furtul miliardului dar si pentru spalarile celor peste 20 miliarde $

grigoriu 16 mar. 11:08

Hai bai nu mai intindeti teatrul asta! Eu inteleg ca avocatii vor sa faca bani, dar lumea asteapta ca raiderul sa-si primeasca mult-meritata pedeapsa!

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load